Hannes lækre muslinger i karrysuppe
4 personer
3-4 kilo af Bælthavens lækre blåmuslinger
Rapsolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 fennikel
5 gulerødder
2 porrer
1 tsk karry, salt og peber
½ liter fiskefond
½ liter hvidvin
1 dl tør vermouth (f.eks. Noilly Prat)
2 dl piskefløde
Alle grøntsager skæres i meget små tern og sauteres i olie. Tilsæt karry, salt og peber. Når karryen er brændt af tilsættes fiskefond og retten koges ind. Tilsæt nu hvidvin og vermouth og lad retten koge ind igen. Tilsæt piskefløde og kog ind en sidste gang. Tilsæt muslingerne og lad dem koge i 3-4 minutter til de alle er åbne og møre.
Velbekomme!
Pias asiatisk inspirerede muslingesuppe
4 personer
3-4 kilo af Bælthavens lækre muslinger
Rapsolie til stegning
2-3 spsk karry
3 fed hvidløg
1/4 l. piskefløde
1 dåse flåede tomater
1 dåse ferskner
1 dl ferskensaft
1 dåse kokosmælk
2 fiskebouillonterninger
Svits løg, karry og hvidløg i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad suppen koge op og ind. Tilsæt de rensede muslinger og lad dem koge med i 3-4 minutter, til de er åbne og møre.
Velbekomme!